Navă de tip portcontainer de 5000 TEU. Calculul și construcția caldarinei recuperatoare

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Navă de tip portcontainer de 5000 TEU. Calculul și construcția caldarinei recuperatoare. Comanda, controlul și supravegherea în funcționare a caldarinei

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1. Prezentarea navei portcontainer de 5000 TEU(1.1. Transportul maritim naval, 1.2. Dimensiunile principale ale navei) , 2. Alegerea motorului principal de propulsie (2.1. Calculul rezistenței la înaintare, 2.2. Rezultatele calculului rezistenței și a puterii de propulsie), 3. Calculul termic al motorului principal (3.1. Alegerea parametrilor iniţiali de calcul, 3.2. Calculul procesului de admisie, 3.3. Calculul procesului de comprimare, 3.4. Calculul procesului de ardere, 3.5. Calculul procesului de destindere, 3.6. Calculul parametrilor indicaţi, efectivi  şi constructivi ai motorului), 4. Calculul caldarinei recuperatoare a navei (4.1. Prezentarea necesității folosirii caldarinelor recuperatoare, 4.2. Prezentarea instalației caldarinei, 4.3. Calculul termic al caldarinei, 4.4. Calculul termic al supraîncălzitorului, 4.5. Calculul termic al vaporizatorului, 4.6. Calculul termic al economizorului, 4.7. Calculul hidrodinamic al caldarinei recuperatoare), 5. Funcționаreа și аutomаtizаreа caldarinei recuperatoare (5.1. Sistem de control аl nivelului аpei în căldаreа recuperаtoаre, 5.2. Аnаlizа electrodului de nivel), Concluzii, Bibliografie.

LIC 1