TERMENI INTRODUCTIVI

Site-ul nostru, elibereaza modele de lucrari de licenta, proiecte de curs, proiecte de diploma, lucrari de disertatie, lucrari de doctorat, cu precadere din domeniul naval. Acestea sunt eliberate drept model pentru clienti, respectând legile privind drepturile de autor, acestia având obligatia sa respecte în continuare aceaste legi.

Termenii si conditiile guverneaza utilizarea site-ului nostru (www.licente-navale.ro) de catre dvs., vizitatorul site-ului. Prin folosirea acestui site acceptati termenii si conditiile in totalitate. Daca nu sunteti de acord cu oricare parte a acestor termeni si conditii, nu vizitati sau folositi site-ul www.licente-navale.ro.

DREPTURI DE FOLOSIRE

Ne rezervam dreptul de folosire a site-ului si a materialelor de pe acesta si ne rezervam dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

UTILIZAREA SITE-ULUI

 Puteti viziona, descarca si printa materiale de pe site doar in interes personal si educativ:

- Este interzisa copierea, editarea, reproducerea, modificarea materialelor de pe site in orice sistem electronic, public sau privat;

- Este interzisa reproducerea, duplicarea, copierea, vanzarea, revanzarea, vizitarea sau exploatarea site-ului sau a materialelor de pe acest site in scop comercial fara acordul nostru scris si a autorilor de drept ale materialelor electronice de pe site;

LIMITAREA RASPUNDERII

Nu ne asumam raspunderea pentru:

1. Functionarea defectuoasa, lipsa materialelor de pe site, nefunctionarea sau intreruperea utilizarii site-ului;

2. Afectarea altor sisteme prin utilizarea site-ului;

3. Existenta pe site-ul nostru a virusilor sau alte componente ce ar putea dauna utilizatorilor.

4. Nu garantam corectitudinea si acuratetea datelor de pe site. Nu vom fi trasi la raspundere pentru orice pierdere directa sau indirecta sau pentru orice paguba ce se poate ivi in cadrul acestor termeni si conditii sau in conexiune cu site-ul nostru.

5. Nu vom fi trasi la raspundere pentru frauda sau injurii personale cauzate de neglijente.

6. Nu vom fi trasi la raspundere pentru materialele emise prin intermediul acestui site, deoarece acestea sunt incarcate pe site de utilizatori site-ului cu acordul administratorului acestuia, respectarea drepturilor de autor revenindu-i utilizatorului.

RESTRICTIONAREA ACCESULUI

Accesul in anumite zone din cadrul site-ului sunt restrictionate.

Ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul acestor zone sau al intreg site-ului.

Acceptati responsabilitatea pentru toate activitatile care le inteprindeti pe acest site.

Va putem bloca accesul la id-ul de utilizator si parola dumneavoastra daca nu sunt respectati termenii si conditiile impuse.

Este interzisa folosirea site-ului in orice mod care poate cauza daune site-ului sau poate restrictiona accesul la site.

Este interzisa folosirea site-ului in orice mod diferit de lege, ilegal, fraudulos sau in conexiune cu orice scop sau activitate ilegala si frauduloasa.

Este interzisa folosirea site-ului pentru copiere,publicare sau trimitere de e-mailuri in masa sau spam-uri.

Ne rezervam dreptul de a edita sau inlocui orice material pe site-ul nostru.

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta.

Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Vom pastra confidentialitatea informatiilor de pe site.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI        

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare, lucrarea descărcată se va scoate de pe site și se va vinde cu aceasta și drepturile de autor.

La plata prețului mai mic lucrarea nu va fi scoasă după site și la verificarea pentru plagiat, dacă lucrarea nu este modificată, va fi respinsă.

La plata prețului proiectelor de curs acestea vor fi scoase după site și se va vinde cu aceasta și drepturile de autor.

Modelul de proiect emis de firma noastră nu este emis cu scopul predării directe, acesta este pur orientativ, însă ne dăm acordul ca acesta să poată fi folosit ca sursă personală de inspirație.

Dacă suportul de calcul sau curs este unul incorect sau incoerent prestatorul va înapoia la cererea beneficiarului suma stabilită sau parte din aceasta.

ACORDUL TOTAL

Acesti termeni si conditii constituie acordul total intre noi si dumneavoastra, in scopul folosirii site-ului nostru.