Navă bulk carrier 60.000 tdw. Întocmirea bilanțului energetic și alegerea grupului D.G.

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Navă bulk carrier 60.000 tdw. Întocmirea bilanțului energetic și alegerea grupului D.G.

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1. Noțiuni introductive, 2. Prezentarea principalelor dimensiuni ale navei (2.1. Alegerea navei de referință, 2.2. Caracteristicile principale ale navei de proiectat), 3. Schema instalaţiei de ancorare. Dimensionare (3.1. Destinaţia instalaţiei de ancorare, 3.2.  Elemente componente ale instalaţiei de ancorare, 3.3. Dimensionarea instalaţiei, 3.4. Comanda şi controlul instalaţiei, 3.5. Calculul forțelor de tragere a ancorei, 3.6. Alegerea motorului hidraulic de acționare), 4. Introducere în domeniul temei. Stadiul actual (4.1. Condiţii de exploatare a S.E.N, 4.2. Cerinţe privind calitatea energiei electrice, 4.3. Parametrii de bază ai centralelor electrice), 5. Determinarea consumului de energie electrică (5.1. Stabilirea regimurilor de funcţionare a navei, 5.2. Bilanţul energetic al navei), 6. Alegerea numărului şi puterii generatoarelor electrice, Concluzii, Bibliografie

LIC 39