Nava tip tanc petrolier de 100.000 tdw. Elemente de proiectare a instalației de propulsie folosind programe de calcul

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Nava tip tanc petrolier de 100.000 tdw. Elemente de proiectare a instalației de propulsie folosind programe de calcul bazate pe teoria elementului finit

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: Introducere, 1. Orientări actuale privind utilizarea economică a tancurilor petroliere (1.1. Principalele zăcăminte petroliere. Aspecte privind transportul petrolului, 1.2. Prezentarea navelor petrolier gigant), 2. Descrierea generală a navei tanc petrolier de 100.000 tdw,  3.      Utilizarea motoarelor cu ardere internă în instalaţiile energetice navale (3.1. Clasificarea instalaţiilor energetice, 3.2. Structura sistemului energetic al navei, 3.3. Rolul instalaţiei de propulsie, 3.4. Clasificarea generală a  instalaţiilor de propulsive, 3.5. Tipuri de instalaţii de propulsie cu motoare cu ardere internă, 3.6. Schema generală a instalaţiei de propulsie cu motoare cu ardere internă, 3.7. Instalaţii de propulsie cu transmisie direct, 3.8. Instalaţii de propulsie cu reductor de turaţie sau reductor – inversor, 3.9. Instalaţii de propulsie diesel – electrică), 4.        Determinarea preliminară a caracteristicilor dinamice pentru regimul de exploatare al navei          (4.1. Metode utilizate pentru determinarea rezistenţei la înaintare principale, 4.2. Calculul rezistenţei la înaintare cu ajutorul Autopower, 4.3. Determinarea rezistenţei la înaintare prin metoda formulelor aproximative şi a diagramelor, 4.4. Rezistenţa la înaintare totală şi puterea instalaţiei de propulsie a navei),  5.          Calculul de dimensionare a liniei de arbori (5.1. Alegerea materialului, 5.2. Dimensionarea arborelui intermediar, 5.3.  Dimensionarea arborelui de împingere, 5.4.  Dimensionarea arborelui port – elice, 5.5.  Îmbinarea arborilor, 5.6. Lagărele arborilor), 6.           Analiza modală a liniei de arbori  utilizând metoda elementului finit. Exploatarea arborilor (6.1. Descrierea programului de analiză în element finit, Ansys, 6.2. Descrierea metodei elementului finit, 6.3. Realizarea modelului liniei de arbori, 6.4. Asamblarea liniilor de arbori), Concluzii, Bibliografie

LIC 34