Tanc de gaze naturale lichefiate de 67000 tdw. Dimensionarea instalației de guvernare

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Tanc de gaze naturale lichefiate de 67000 tdw. Dimensionarea instalației de guvernare. Exploatarea acesteia în condiții de siguranță

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1.Caracteristici tehnice și de exploatare ale navei lng 67000 TDW (1.1. Scurt istoric privind transportul L.N.G, 1.2. Analiza principalelor caracteristici ale navei, 1.3. Analiza instalațiilor energetice de la bord, 1.4. Prezentarea instalațiilor de bord și punte), 2.Calculul rezistenţei la înaintare și a puterii de remorcare, (2.1. Metode utilizate pentru determinarea rezistenţei la înaintare principale, 2.2. Rezistenţa la înaintare totală şi puterea de remorcare, 2.3. Calculul puterii de propulsie ), 3.Tipuri de cârme utilizate în instalațiile de guvernare, (3.1. Rolul instalaţiei de guvernare, 3.2. Clasificarea instalaţiilor de guvernare, 3.3. Tipuri existente de instalaţii de guvernare), 4.Calculul hidrodinamic al cârmei (4.1. Geometria cârmei, 4.2. Forţele ce acţionează asupra cârmei, 4.3. Calculul hidrodinamic al penei cârmei semicompensate amplasată în curentul elicei, 4.4. Calculul hidrodinamic al cârmelor la marş înapoi, 4.5. Condiţii impuse maşinii de cârmă. Alegerea maşinii de cârmă), 5.Dimensionarea preliminară a pompei și a motorului hidraulic din cadrul sistemului de acționare al cârmei (5.1. Stabilirea schemei  instalaţiei de guvernare, 5.2. Descrierea motoarelor hidraulice liniare, 5.3.  Pompe cu deplasare alternativă, 5.4.  Motorul electric de acţionare,    5.5.  Tancuri), 6.Instrucţiuni pentru punerea în funcţiune, probe, exploatare şi întreţinere a instalaţiilor hidraulic (6.1. Verificări în stare de repaus, 6.2. Probe şi verificări la cheu, 6.3. Probe şi verificări în marş normal, 6.4. Exploatarea instalaţiei de guvernare, 6.5. Întreţinerea instalaţiei de guvernare, 6.6. Revizii tehnice şi reparaţii ale instalaţiei de guvernare), Concluzii, Bibliografie.

LIC 31