Barjă autopropulsată de tip „Hotel 3 stele”, capacitate 20 pasageri

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Barjă autopropulsată de tip „Hotel 3 stele”,

capacitate 20 pasageri

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: Introducere, 1. Calcul dimensiuni principale şi coeficienţi de fineţe (1.1. Calculul dimensiunilor principale, 1.2. Calculul coeficienţilor de fineţe,  1.3. Verificarea stabilităţii iniţiale, 1.4. Verificarea deplasamentului), 2. Stabilirea configuraţiei arhitecturale a barjei de 3 stele (2.1. Prezentarea rutelor de transport, 2.2. Clasificarea principalelor nave transportoare de pasageri, 2.3. Prezentarea generală a barjelor. Particularizarea barjelor, hotel de pasageri, 2.4. Alegerea navei prototip, 2.5. Prezentarea instalațiilor de la bord, 2.6. Caracteristicile principale ale navei prototip, 2.7. Caracteristicile principale ale navei de proiectat şi stabilirea configuraţiei arhitecturale), 3. Estimarea caracteristicilor propulsive (3.1. Componentele rezistenţei la înaintare, 3.2. Metode de determinare a rezistenţei la înaintare, 3.3. Estimarea efectivă a rezistenţei la înaintare şi a puterii de remorcare, 3.4. Determinarea caracteristicilor principale ale grupului moto-propulsor),  Concluzii, Bibliografie

LIC 28