Propulsia electrică a unei nave

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Propulsia electrică a unei nave

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: Introducere, 1.Situația actuală și tendințe privind utilizarea energiei eoliene, (1.1. Energii regenerabile. Informaţii generale, 1.2. Aspecte generale privind utilizarea energiei eoliene, 1.3. Analiza constructivă a unui parc eolian), 2.Alegerea unei nave speciale de tip WTIS (2.1. Caracteristici tehnico - tactice ale navei pentru instalarea turbinelor eoliene – WTIS, 2.2. Prezentarea principalelor instalații de la bordul navei, 2.3. Condiții de funcționare ale navei, 2.4. Calculul și prezentarea instalației de manevrare a eolienelor pentru montaj, 2.5. Avantajele şi dezavantajele dintre navele cu 4, 5 sau 6 picioare, 2.6. Avantajele si dezavantajele celor două tipuri de picioare existente, 2.7.  Sistemele de penetrare, 2.8. Analiza macaralelor de la bordul navei), 3.            Calculul de alegere a instalației de propulsie electrică (3.1. Calculul rezistenței la înaintare, 3.2. Calcul puterii necesare maşinii de propulsie, 3.3. Componentele centralei de propulsie diesel electrice, 3.4. Arhitectura unei centrale diesel electrice, 3.5. Calculul propulsorului lateral, 3.6. Analiza propulsoarelor azimutale de tip Rolls Royce), 4.Elaborarea schemei sistemului de poziționare dinamică (4.1. Generalități, 4.2 Principiul de funcționare a sistemului de poziționare dinamică, 4.3 Generarea, distribuția si propulsia energiei a sistemului de poziționare dinamica, 4.4. Filozofia operațională a sistemului de poziționare dinamică de clasa 2 standard),              Concluzii, Bibliografie.

LIC 27