Studiul asupra conversiei energiei electrice

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Studiul asupra conversiei energiei electrice

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1. Noțiuni introductive privind domeniul offshore, 2. Caracteristicile tehnice și de exploatare ale Supply offshore Vessel M/V Rem Hrist (2.1. Particularități constructive și de exploatare ale navei offshore, 2.2. Motoare cu viteza variabilă utilizate de navele offshore), 3. Estimarea caracteristicilor propulsive (3.1. Componentele rezistenţei la înaintare, 3.2.  Diverse metode de determinare a rezistenţei la înaintare, 3.3. Estimarea efectivă a rezistenţei la înaintare şi a puterii de remorcare, 3.4. Determinarea caracteristicilor principale  ale grupului moto-propulsor), 4. Proiectarea preliminară a centralei de propulsie diesel electrice (4.1. Componentele centralei de propulsie diesel electrice, 4.2. Arhitectura unei centrale diesel electrice, 4.3. Selectarea motorului termic, 4.4. E-plant, proiectarea switchboardului si a alternatorului, 4.5. Capacitatea de depășire a cuplului, 4.6. Protecția centralei electrice, 4.7. Managementul puterii, 4.8. Drive control, 4.9. Exemple de configurații ale centralelor de propulsie diesel electrica, 4.10. Calculul electromagnetic al generatorului sincron ales), 5. Utilizarea unui sistem de conversie a energiei solare în energie electrică pentru alimentarea unui  consumator esențial (5.1. Prezentarea generală a sistemelor fotovoltaice, 5.2. Sistem digital girocompas ales pentru alimentare, 5.3. Sistemul fotovoltaic montat la bord, 5.4. Dimensionarea bateriilor), Concluzii,

Bibliografie

LIC 25