Dimensionarea instalației de propulsie electrică la o navă maritimă

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Dimensionarea instalației de propulsie electrică la o navă maritimă

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1. Prezentarea tehnică a navei în studiu (1.1. Consideraţii introductive privind necesitatea transportului de gaze lichefiate, 1.2. Prezentarea dimensiunilor navei,  1.3. Principalele instalaţii din dotarea navei), 2. Calculul rezistenței la înaintare și a puterii de propulsie (2.1. Calculul rezistenţei la înaintare prin metoda seriilor japoneze, 2.2. Determinarea rezistenţei la înaintare suplimentare, 2.3. Determinarea rezistenţei la înaintare totale şi a puterii de remorcare, 2.4. Calcul puterii necesare maşinii de propulsie), 3. Analiza posibilităților de utilizare a motoarelor dual fuel (3.1. Tipuri de motoare cu gaz, 3.2. Tehnologia motoarelor DF, 3.3. Analiza costurilor și a noxelor în cazul utilizării motoarelor dual fuel), 4. Alegerea sistemului de propulsie electric modern (4.1. Prezentarea generală a sistemului de propulsie electric, 4.2. Sistemul de management al propulsiei, 4.3. Exemplificarea unor sisteme electrice de putere și propulsie, 4.4. Prezentarea instalațiilor energetice ale navei, 4.5 Descriere sistem control propulsie),  5. Analiza sistemului de management al  puterii (5.1. Prezentare generală componente, 5.2. Centrala electrica, 5.3. Control disjunctor generator, 5.4.  Operațiunea de departajare a dispozitivelor bus, 5.5. Operarea închiderii legăturii bus, 5.6. Blocarea transformatorului despărțitor, 5.7.  Blocarea circuitului despărțitor, 5.8. Startul/stopul încărcăturii dependente, 5.9. Initierea blocarii consumatorilor grei, 5.10. Limitarea puterii de unități de propulsie, 5.11. Resetarea in caz de pana, 5.12. Repornirea consumatorului la restaurarea puterii dupa pana, 5.13. Impartirea încărcarii), Concluzii, Bibliografie

LIC 24