Protecția motorului naval prin intermediul instalației de răcire cilindrii

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Protecția motorului naval prin intermediul instalației de răcire cilindrii

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole:  Introducere, 1. Prezentarea generală a instalaţiei (1.1. Rol şi scheme funcţionale, 1.2. Structura sistemului de răcire ), 2. Dimensionarea hidraulică a instalației de răcire (2.1. Descrierea tehnică a navei și a motorului principal, 2.2. Determinarea parametrilor indicaţi, efectivi şi constructivi ai motorului principal, 2.3. Calculul bilanțului energetic al navei, 2.4. Norme de registru privind instalația de răcire, 2.5. Calculul instalației de răcire cilindrii ), 3. Automatizarea M.P. Prin intermediul sistemului de răcire 4. Funcționarea instalației, Antrenarea pompei de răcire (4.1. Prezentarea pompei de alimentare, 4.2. Calculul instalaţiei de răcire cilindrii. Calculul motorului electric de acţionare, 4.3. Schema electrică de comandă a motorului, 4.4. Alegerea principalelor elemente ale schemei), 5. Defecțiuni și mod de remediere (5.1. Noțiuni introductive, 5.2. Reglarea parametrilor funcţionali ai instalațiilor de răcire, 5.3.  Întreţinerea şi exploatarea instalaţiei, 5.4. Repararea instalaţiei. Programe de reparaţii, 5.5. Defecţiuni şi posibilităţi de remediere ale pompei de alimentare, 5.6. Defecte ce pot apărea în funcţionarea motorului electric, 5.7. Întreţinerea aparatajului electric), Concluzii, Bibliografie, Anexe

LIC 22