Elemente de bază privind calculul și proiectarea unei macarale plutitoare de 1000 kN

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Elemente de bază privind calculul și proiectarea unei macarale plutitoare

de 1000 kN

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1. Necesitatea și oportunitatea macaralelor plutitoare. Tendințe actuale (1.1. Generalitati, 1.2. Definitii. Parametrii principali, 1.3. Clasificarea macaralelor si mecanismelor de ridicat deplasabile, 1.4. Influentarea stabilitatii macaralelor de catre sarcina ridicata), 2. Proiectarea conceptuală a macaralei de 1000 kn (2.1. Dimensiuni si caracteristici  principale, 2.2. Principiile hidrodinamice a sistemului cicloidal de propulsie,  2.3. Analiza sistemului de propulsie Voith Shneider),  3. Conditii de lucru. Calculul macaralei la solicitări (3.1. Variante de incarcare, 3.2. Calculul suprafetei velice, 3.3. Calculul amplitudinii de ruliu), 4. Calculul și dimensionarea instalației de compensare a înclinărilor (4.1. Generalităţi, 4.2. Consideraţii teoretice, 4.3. Studiul oscilaţiilor transversale pe val a macaralei plutitoare, 4.4. Calculul oscilațiilor navei, 4.5. Prezentarea sistemului de stabilizare), 5. Dimensionarea de principiu a sistemelor de amortizare a oscilațiilor (5.1. Necesitatea instalatieie si posibilitati de realizare, 5.2. Calculul si dimensionarea tancurilor de compensare in varianta optima, 5.3.  Instalaţia de compensare a inclinari cu tancuri active), Concluzii, Bibliografie

LIC 18