Calculul și proiectarea unei instalații frigorifice navă de transport gaz natural înghețat

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Calculul și proiectarea unei instalații frigorifice optime pentru un bulk carrier transformat în navă de transport gaz natural înghețat

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: Introducere, 1. Situația actuală și perspectiva privind transportul gazului natural, 2. Descrierea tehnică a navei bulk carrier de transformat (2.1. Dimensiuni principale , 2.2. Construcţia corpului navei, 2.3. Instalaţii de punte şi corp), 3. Considerente de calcul și proiectare a izolației termice a magaziilor de marfă (3.1. Noțiuni introductive, 3.2. Materialele de izolare a tancurilor de marfă, 3.3. Spuma poliuretanică , 3.4. Perlite, 3.5. Polistiren expandat, 3.6. Policlorură de vinil PVC, 3.7. Alte materiale, 3.8. Calculul grosimii sistemului de izolaţie optim al tancurilor de marfă, 3.9. Prezentarea tancurilor de marfă şi a izolaţiei acestora), 4. Elemente de calcul, proiectare și dimensionare a centralei frigorifice potrivită navei în conversie (4.1. Noțiuni introductive privind transportul NGHP, 4.2. Analiza sistemului de formare și granulare, 4.3. Depozitarea şi transportul sistemului de granule NGH, 4.4. Proprietățile granulelor NGH, 4.5. Prevederi Lloyd’s register privind instalația frigorifică, 4.6. Amoniacul, 4.7. Determinarea necesarului de frig pentru compartimentele navei, 4.8. Prezentarea generală a instalaţiei frigorifice, 4.9. Calculul compresorului frigorific),  5. Aspecte de întreținere și exploatare în siguranță a instalației frigorifice (5.1. Principii generale de exploatare, 5.2. Diagnosticarea defecţiunilor la compresoarele cu piston), Concluzii, Bibliografie,

LIC 17