Submarin pentru agrement turistic (vizionarea faunei și a florei marine ș.a.)

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Submarin pentru agrement turistic (vizionarea faunei și a florei marine ș.a.) capacitate 20 de persoane

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: Introducere, 1. Calcul dimensiuni principale şi coeficienţi de fineţe (1.1. Construcția specială a submarinelor de agrement, 1.2. Calculul dimensiunilor principale, 1.3. Calculul coeficienţilor de fineţe, 1.4. Calculul flotorilor și a greutății lestului submarinului), 2. Estimarea caracteristicilor propulsive (2.1. Determinarea rezistenței la înaintare cu programul specializat Autopower, 2.2. Estimarea efectivă a rezistenţei la înaintare şi a puterii de remorcare, 2.3. Determinarea caracteristicilor principale ale grupului moto-propulsor ),  3. Prezentarea submariunului de agrement (3.1. Analiza transportului de pasageri de agrement, 3.2.Analiza transportului subacvatic cu semisubmarinul, 3.3. Prezentarea generală a submarinelor, 3.4. Prezentarea submarinelor de agrement utilizate în practică, 3.5. Prezentarea submarinului prototip), Concluzii, Bibliografie

LIC 15