Yacht cu motor, considerații de proiectare

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Yacht cu motor, L = 16,00 m

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: Introducere, 1. Calcul dimensiuni principale şi coeficienţi de fineţe (1.1. Calculul dimensiunilor principale, 1.2. Calculul coeficienţilor de fineţe,        1.3. Verificarea stabilităţii iniţiale, 1.4. Verificarea deplasamentului ), 2. Estimarea caracteristicilor propulsiv (2.1.  Estimarea rezistenţei la înaintare şi a puterii de remorcare,   2.2.  Determinarea parametrilor optimi ai agregatului propulsiv, 2.3.  Alegerea componentelor agregatului propulsiv, 2.4.  Analiza posibilității utilizării propulsiei cu jet la bord ) 3. Alegerea navei prototip yacht de 16 m (3.1.  Introducere, 3.2.  Cercetări în proiectarea yachturilor, 3.3.  Prezentarea dimensiunilor ambarcațiunii prototip, 3.4. Dimensiunile yachtului de proiectat, 3.5. Prezentarea principalelor instalații și echipamente de la bord), Concluzii, Bibliografie

LIC 14