Aspecte esențiale de calcul, proiectare și evaluare a unui modul modern de tratare a apelor de balast

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Aspecte esențiale de calcul, proiectare și evaluare a unui modul modern de tratare a apelor de balast

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole:  Introducere, 1. Concepte de proiectare a navei fără balast, 2.            Descrierea tehnică a navei tanc (2.1. Prezentarea principalelor dimensiuni ale navei, 2.2. Prezentarea instalațiilor energetice ale navei, 2.3. Prezentarea principalelor instalații de bord și punte), 3. Proiectarea și calculul de verificare a sistemului de balast existent la navă (3.1. Instalaţii de balast, 3.2. Operaţiunile de balastare-debalastare şi stabilitatea navei, 3.3. Structura clasică a instalaţiei de balast, 3.4. Cerinţe impuse instalaţiei  de balast de Lloyd’s Register of Shipping,      3.5. Calculul de proiectare al instalaţiei de balast, 3.6. Probarea instalaţiei, 3.7. Exploatarea în condiții de siguranță a pompei de balast), 4. Calculul și proiectarea modulului modern specializat pentru tratarea apelor de balast (4.1. Introducere, 4.2. Modul de supraviețuire al organismelor în tancurile de balast, 4.3. Impactul asupra mediului înconjurător, 4.4. Reglementari privind controlul și managementul apei de balast și sedimentelor de la, bordul navelor,             4.5. Studii experimentale privind tratarea apei de balast prin tehnologia U.V, 4.6. Tratarea apei de balast prin electroionizare, 4.7. Alegerea sistemului de tratare a apei de balast de la bord, 4.8. Analiza repercursiunilor instalației în cazul montării modulului de tratare a apei), Concluzii, Bibliografie, Anexe

LIC 13