Probleme de optimizare în exploatarea infrastructurii portului Constanța

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Probleme de optimizare în exploatarea infrastructurii portului Constanța

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole:  1. Noțiuni introductive, 2.   Prezentarea activităților de transport și manipulare a mărfii în port (2.1. Analiza generală a emisiilor de noxe,  2.2. Influenţa şi agresiunea transportului auto în  perturbarea echilibrului ambiental, 2.3. Poluarea atmosferei provocată de transportul rutier. Emisia de poluanţi în atmosferă, 2.4. Analiza posibilităților de reducere a emisiilor poluante, 2.5. Analiza mijloacelor de transport portuar și principalele activițăți în terminalul de containere, 2.6.  Utilaje pentru operare în terminal), 3. Soluții alternative utilizate în creșterea eficienței energetice a echipamentelor și instalațiilor de transport (3.1. Analiza tipurilor de energie regenerabilă, 3.2. Energia valurilor, 3.3. Captarea energiei solare, 3.4. Conversia energiei eoliene în energie electrică, 3.5. Direcţiile actuale de dezvoltare în folosirea energiilor regenerabile în domeniul naval, 3.6. Analiza folosirii energiei solare la bordul navelor), 4. Studiu de caz privind folosirea energiei solare pentru alimentarea unui complex de încărcare containere (4.1. Prezentarea generală a portului Constanța, 4.2. Prezentarea economică a portului Constanța, 4.3. Alegerea sistemului ce va fi alimentat cu energie regenerabilă, 4.4. Analiza generală a sistemelor de captare a energie solare, 4.5. Proiectarea sistemului fotovoltaic ales, 4.6. Echipamentul utilizat ales, 4.7. Consideraţii de calcul a sistemului de ancorare şi control a poziţiei complexului, 4.8. Simularea sistemului fotovoltaic folosind metode moderne de calcul), Concluzii, Bibliografie

LIC 12