Studiul motorului sincron cu magneți permanenți

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Studiul motorului sincron cu magneți permanenți

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1. Prezentarea principalelor dimensiuni şi instalaţii ale navei (1.1. Descrierea principalelor dimensiuni ale navei portcontainer de 2950 TEU, 1.2. Prezentarea principalelor instalații ale navei), 2. Calculul ingineresc al instalaţiei de combustibil a motorului principal (2.1. Rolul  instalaţiei de alimentare cu combustibil, 2.2. Construcţia instalaţiei de alimentare  cu combustibil, 2.3. Calculul de alegerea al pompei de alimentare cu combustibil a motorului principal), 3. Magneți permanenți utilizați în construcția mașinilor electrice (3.1. Istoria timpurie a magneţilor permanenţi, 3.2. Proprietăţile magneţilor permanenţi, 3.3. Parametrii magneților permanenți), 4. Analiza construcției și funcționării motoarelor sincrone cu magneți permanenți (4.1. Problematica generală a maşinilor şi acţionărilor electrice, 4.2. Elemente constructive. materiale utilizate în construcţia maşinilor electrice, 4.3. Construcţia motoarelor fără perii, 4.4. Caracteristici de funcționare, 4.5. Particularitățile pornirii unui motor sincron cu magneți permanenți), 5. Proiectarea motorului de antrenare al pompei de combustibil (5.1. Calculul dimensiunilor principale, 5.2. Calculul circuitului magnetic şi al înfăşurării statorice, 5.3. Calculul parametrilor, 5.4. Calculul pierderilor, 5.5. Determinarea caracteristicilor de funcţionare), Concluzii, Bibliografie.

LIC 10