Automatizarea hidroforului de apă tehnică la o navă maritimă

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Automatizarea hidroforului de apă tehnică la o navă maritimă

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1. Aspecte privind producerea şi utilizarea apei la bordul navei (1.1. Evoluţia sistemelor de  produs  apa  la bord, 1.2. Producerea apei dulci prin electrodializă,          1.3. Producerea apei  dulci  prin  ultrafiltrare, 1.4. Producerea apei dulci  prin  osmoza, 1.5. Producerea apei dulci din apa de mare prin vaporizare), 2.Alegerea unei nave portcontainer pentru efectuarea studiului (2.1. Nave specializate în transportul containerelor, 2.2. Descrierea principalelor dimensiuni ale navei portcontainer de 2200 TEU, 2.3. Prezentarea principalelor instalații ale navei), 3. Proiectarea instalaţiei de apă potabilă de la bordul navei (3.1. Consumul apei la bord,           3.2. Prezentarea generală a instalaţiei de alimentare cu apă, 3.3. Proiectarea instalaţiei de alimentare cu apă), 4. Proiectarea, funcționarea și automatizarea  hidroforului principal de apă al navei (4.1. Caracteristici tehnice, 4.2. Prezentarea hidroforul ales, 4.3. Calculul de rezistenţă ale principalelor elemente component, 4.4. Montarea și funcționarea hidroforului, 4.5. Analiza schemei de automatizare a hidroforului, 4.6. Alegerea aparatajului de protecție), 5. Exploatarea în condiții de siguranță a hidroforului (5.1. Exploatarea hidroforului de apă, 5.2. Întreținerea hidroforului de apă, 5.3. Termen şi condiţii de garanţie, 5.4.  Exploatarea în condiții de siguranță a pompei, 5.5. Instalarea, cuplarea şi punerea în funcţiune a motorului electric de acționare pompei), Concluzii, Bibliografie, Anexe

LIC 9