Automatizarea instalației de ancorare la o navă maritimă

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Automatizarea instalației de ancorare la o navă maritimă

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole:  1. Descrierea instalației de ancorare (1.1. Destinaţia instalaţiei de ancorare, 1.2. Elemente componente ale instalaţiei de ancorare, 1.3. Descrierea instalaţiei), 2. Dimensionarea instalaţiei de ancorare – legare, (2.1. Caracterizarea generală a navei cargou de 4800 TDW, 2.2. Prezentarea normelor de registru, 2.3. Alegerea principalelor elemente componente) 3. Alegerea și verificarea sistemului de acționare, (3.1. Alegerea motorului de acționare, 3.2.  Verificarea electromotorului la încălzire, 3.3. Verificarea electromotorului ales pentru regimul de avarie), 4.Automatizarea instalației de ancorare (4.1. Acţionarea electrică a mecanismelor navale, 4.2. Scheme electrice de comandă a acţionării  cabestanelor (vinciurilor ) de ancoră, 4.3. Schema electrică de comandă cu controler, 4.4. Calculul de alegere a aparatelor de comandă și protecție, 4.5. Defecțiuni și posibilități de remediere a instalației electrice), Concluzii, Bibliografie, Anexa

LIC 8