Analiza funcțională a pistonului motoarelor in patru timpi

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Analiza funcțională a pistonului motoarelor in patru timpi

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1. Introducere (1.1. Realizări şi perspective în domeniul construcţiilor de motoare diesel navale, 1.2. Centrala electrică a unei nave), 2. Calculul termic al motorului de antrenare a generatorului (2.1. Consideraţii preliminare, 2.2. Alegerea parametrilor iniţiali de calcul, 2.3. Calculul procesului de admisie, 2.4. Calculul procesului de comprimare, 2.5. Calculul procesului de ardere, 2.6. Calculul procesului de destindere, 2.7. Calculul parametrilor indicaţi, efectivi si constructivi ai motorului ), 3. Calculul forțelor și a momentelor ce acționează asupra pistonului (3.1. Stabilirea tipului mecanismului motor, determinarea stelei manivelelor   şi alegerea ordinii de aprindere, 3.2. Calculul cinematic, 3.3. Calculul forțelor ce acționează asupra pistonului)  4.  Construcţia şi calculul pistonului (4.1. Rol funcţional , 4.2. Materiale , 4.3. Tehnologie de fabricaţie, 4.4. Soluţii constructive ), 5.  Verificarea pistonului la solicitări, (5.1. Schema de calcul, dimensiuni caracteristice, 5.2. Verificarea la rezistenta a capului pistonului, 5.3. Verificarea la rezistenta a regiunii port-segmenti, 5.3.  Mantaua pistonului, 5.5.  Analiza pistonului cu progamul Ansys), Concluzii, Bibliografie 

LIC 6