Aspecte de calcul, proiectare și exploatarea instalațiilor hidraulice de punte la un bulk carrier de 250.000 tdw

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Aspecte de calcul, proiectare și exploatarea instalațiilor hidraulice de punte la un bulk carrier de 250.000 tdw

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: Introducere, 1. Evoluția transportului maritim al navelor vrachier (1.1. Evoluția construcției navelor, 1.2. Evoluția construcției navelor bulk, 1.3. Evoluția propulsiei navelor bulk, 1.4. Managementul privind construcția navelor de transport în vrac), 2. Descrierea tehnică a navei (2.1. Proceduri operaționale privind încărcarea şi descărcarea navelor vrachier, 2.2. Descrierea principalelor dimensiuni și instalații), 3. Calculul și proiectarea instalației de ancorare. Manevra de ancorare-legare (3.1. Destinaţia instalaţiei de ancorare, 3.2.  Elemente componente ale instalaţiei de ancorare, 3.3. Dimensionarea instalaţiei, 3.4. Calculul forțelor de tragere a ancorei, 3.5. Alegerea de acționare de principiu, 3.6. Poziționarea vinciurilor la bord, 3.7. Alegerea locului de ancorare, 3.8. Calculul locului de ancorare, 3.9. Pregătiri la bord pentru ancorare, 3.10. Manevra de ancorare a navei pe vreme bună, 3.11. Manevra de ancorare a navei pe vreme rea) 4. Considerații practice de stabilire a tipului și dimensiunilor capacelor (4.1. Sisteme de operare pentru capace mecanice, 4.2. Generalități, 4.3. Stabilirea schemei principale a sistemului de acționare, 4.4. Evaluarea consumului de putere și alegerea motorului electric de acționare), 5. Proceduri de exploatare, întreținere și depanare a sistemului hidraulic (5.1. Instrucțiuni de operare, 5.2. Instrucțiuni de mentenanță, 5.3. Instrucţiuni generale, 5.4. Controlul şi componentele funcţionale principale, 5.5. Dispozitive de conectare şi funcţionarea zăvorului şinei pe o singura parte, 5.6. Încălzirea sistemului hidraulic, 5.7. Deschiderea capacelor trapelor în condiţii de siguranţă, 5.8. Închiderea capacelor trapelor în condiţii de siguranţă, 5.9. Funcţionarea în caz de urgenţă a capacelor), Concluzii, Bibliografie

LIC 5