Instalația de monitorizare și stingere a incendiilor la o navă de tip tanc petrolier

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Instalația de monitorizare și stingere a incendiilor la o navă de tip tanc petrolier

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1. Introducere, 2. Instalația de avertizarea incendiu (2.1. Schema bloc, 2.2. Amplasarea senzorilor centralei), 3. Tipuri de senzori utilizați (3.1. Senzor optic de fum, 3.2. Detector de dual fum și flacără, 3.3. Detector de căldură, 3.4. Detectoare de incendiu - scheme funcționale, 3.5. Instalaţii de semnalizare incendiu prin avertizori cu buton, 3.6. Instalaţii de transmisiuni şi alarmare), 4. Descrierea schemei de monitorizare, 5. Elemente specifice de calcul pentru instalația de stins incendiu cu sprinklere (5.1. Instalaţia de stingere a incendiilor cu sprinklere, 5.2. Prezentare generală a instalației de stins incendiu cu sprinklere, 5.3. Calcul de dimensionare a instalaţiei de stins incendiu cu apă pulverizată, 5.4. Alegerea hidroforului de apă tehnică, 5.5. Analiza schemei de automatizare a hidroforului, 5.6. Alegerea aparatajului de protecție), 6. Exploatarea în condiții de siguranță a hidroforului instalației de stins incendiu cu sprinklere (6.1. Montarea și funcționarea hidroforului, 6.2. Exploatarea hidroforului de apă, 6.3. Exploatarea în condiții de siguranță a pompei, 6.4. Defecte ce pot apărea în funcţionarea maşinilor electrice, 6.5. Întreţinerea aparatajului electric), Concluzii, Bibliografie, Anexe

LIC 155