Elemente esențiale de calcul și proiectare a sistemului de prevenire a incendiilor la un tanc petrolier de 165000 tdw

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Elemente esențiale de calcul și proiectare a sistemului de prevenire a incendiilor la un tanc petrolier de 165000 tdw

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: Introducere, 1. Dezvoltarea transportului maritime de produse petroliere lichide (1.1. Situația și perspectivele economiei mondiale, 1.2. Clasificarea navelor tancuri petroliere), 2. Descrierea navei și a instalațiilor de stins incendiu de la bord  (2.1. Prezentarea navei alese, 2.2. Instalaţia de semnalizare a apariţiei incendiilor, 2.3. Instalaţiile de stingere cu spumă, 2.4. Instalaţii de stingere cu bioxid de carbon, 2.5. Prezentarea şi descrierea instalaţiei de stins incendiul cu apă, 2.6. Instalaţii de stins incendiul cu pulberi şi gaz inert, 2.7. Instalaţia de stins incendiul cu lichide volatile, 2.8. Stingătoare de incendiu), 3. Calculul necesarului de gaz şi alegerea tipului de inertare adecvată navei (3.1. Prezentarea generală a instalaţiilor de gaz inert, 3.2. Alegerea tipului de instalaţie de gaz inert, 3.3. Prevederi Solas, Lloyd Register, referitoare la instalaţia de gaz inert, 3.4. Calculul de dimensionare a instalaţiei de gaz inert), 4. Calculul si proiectarea elementelor active ale sistemului (4.1. Calculul şi proiectarea ventilatoarelor principale, 4.2. Descrierea ventilatoarelor principale pentru nava de referinţă, 4.3. Elemente de calcul privind ventilatorul instalaţiei de gaz inert, 4.4. Calculul ventilatorului instalaţiei de gaz inert, 4.5. Prezentarea pompei centrifuge de alimentare cu apă, 4.6. Descrierea pompei centrifuge de alimentare a instalaţiei de gaz inert, 4.7. Elemente de calcul privind pompa centrifugă, 4.8. Calculul pompei centrifuge din instalaţia de gaz inert), 5. Elemente de exploatare si întreţinere a sistemului de gaz inert (5.1. Pornirea instalaţiei de gaz inert, 5.2. Verificări în timpul funcţionării instalaţiei de gaz inert, 5.3. Oprirea normală a instalaţiei de gaz inert, 5.4.  Inertarea tancurilor goale pe mare, 5.5. Programul de întreţinere, 5.6. Programul de lubrifiere, 5.7. Programul de testare şi descrierea alarmelor, 5.8. Procesul de mentenanţă al softului, 5.9. Funcționarea programului de mentenanță cu diagrame de bare), Concluzii, Bibliografie, Anexe

LIC 152