Aspecte deosebite privind stabilizatoarele de oscilații ale unei nave de pasageri

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Aspecte deosebite privind stabilizatoarele de oscilații  ale unei nave de pasageri

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: Introducere, 1. Scurtă descriere a navei in proiect şi alegerea justificată a sistemului antiruliu, (1.1 Caracteristicile tehnice ale navei, 1.2 Instalaţiile si echipamentele din dotarea navei, 1.3 Necesitatea stabilizatoarelor de ruliu, 1.4 Calculul hidrodinamic al aripii), 2  Structura sistemică principală a subsistemului de acţionare şi control a aripilor antiruliu (2.1 Introducere, 2.2 Subsistemul aripilor, 2.3 Subsistemul hidraulic, 2.4 Subsistemul de Comandă și Control), 3 Consideraţii practice de operare şi control a sistemului antiruliu (3.1 Pregătirea pentru exploatare, 3.2 Subsistemul aripă, 3.3 Operarea în condiții normale, 3.4 Operarea de pe panoul din PC, 3.5 Necesitatea îmbunătăţirii sistemului, 3.6 Descrierea succintă a sistemului de control îmbunătăţit), Concluzii, Bilbiografie, Anexă

LIC 138