Studiul şi calculul asamblărilor filetate cu prestrângere. Aplicaţii.

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Studiul şi calculul asamblărilor filetate cu prestrângere. Aplicaţii.

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1. Generalităţi (1.1. Introducere, 1.2. Rolul funcţional al sistemelor filetate, 1.3. Avantajele şi dezavantajele asamblărilor filetate), 2. Elementele asamblărilor filetate (2.1. Filetele, 2.2. Şurubul şi piuliţa), 3. Materiale şi tehnologie (3.1. Materiale, 3.2. Tehnologia de fabricaţie), 4. Consideraţii teoretice (4.1.  Ecuaţia de echilibru a piuliţei, 4.2.  Momentul de frecare dintre şurub şi piuliţă, 4.3.  Momentul de frecare dintre piuliţă şi suprafaţa de reazem, 4.4.  Condiţia de autofrânare, 4.5.  Randamentul),

5. Calculul filetului, şurubului şi piuliţei,  6. Calculul asamblărilor filetate montate cu prestrângere solicitate axial (6.1. Diagrama de funcţionare; relaţii între forţe, 6.2. Rigiditatea şurubului şi a pachetului de piese strânse, 6.3. Metodica de calcul a asamblărilor filetate montate cu prestrângere, solicitate axial), 7. Aplicaţii (7.1. Relațiile și recomandările necesare pentru calculul șuruburilor de fixare – montate cu prestrângere – solicitate axial, 7.2. Aplicații rezolvate), Concluzii, Bibliografie

LIC 134