Nava port-container 45000 tdw. Proiectarea voiajului pe ruta Shanghai-Hamburg

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Nava port-container 45000 tdw. Proiectarea voiajului pe ruta Shanghai-Hamburg. Proiectarea instalaţiilor de prevenire şi lupta contra incendiilor şi exploziilor

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1. Descrierea tehnică a navei portcontainer de 45.000 tdw şi a mărfii transportate (1.1. Eficienţa economică a containerizării mărfurilor, în transportul maritim, 1.2. Descrierea principalelor dimensiuni ale navei portcontainer de 45.000 tdw, 1.3. Condiţia eficientizării transportului maritim), 2. Planificarea voiajului navei portcontainer de 45000 tdw pe ruta Shanghai – Hamburg (2.1. Documente nautice utilizate in  planificarea voiajului navei, 2.2. Asigurare meteorologică, 2.3. Sistemul Navtex, 2.4. Navigaţia în Canalul Suez, 2.5. Descrierea porturilor ), 3. Răspunsul la o situaţie de urgenţă ce poate apărea în timpul voiajului – incendiu la bord (3.1. Generalităţi, 3.2. Manevra navei cu incendiu la bord, 3.3. Strategia luptei cu focul la bord, 4. Calculul de asietă şi stabilitate pentru o situaţie de încărcare (4.1. Realizarea modelului navei din proiect, 4.2. Încărcarea navei în Autohidro, 4.3. Raportul programului. Prezentarea rezultatelor), 5. Calculul economic al voiajului navei portcontainer pe ruta Shanghai – Hamburg (5.1. Metode, tehnici şi procedee pentru optimizarea transportului, 5.2. Descrierea şi clasificarea containerelor, 5.3. Calculul economic al voiajului), 6. Proiectarea şi exploatarea instalaţiei de stins incendiu cu apă pulverizată (6.1. Prezentare generală, 6.2. Calcul de dimensioanare a instalaţiei de stins incendiu cu apă pulverizată, 6.3. Exploatarea instalaţiei), 7. Centrala automată de avertizare incendiu CUAM-N  (7.1. Descrierea funcţionării centralei de avertizare, 7.2. Probarea şi exploatarea), Concluzii, Bibliografie 

LIC 122