Aspecte privind consumul de alcool și droguri la bordul navei

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Aspecte privind consumul de alcool și droguri la bordul navei

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: Introducere, 1. Factorul uman element determinant pentru siguranţa activităţilor în industria navală  (1.1. Identificarea situaţiilor de urgenţă, 1.2. Reducerea riscului, planuri de intervenţie în situaţii de urgenţă, 1.3. Siguranţa activităţilor din industria navală, 1.4. Situaţiile critice, de urgenţă, 1.5. Factorul uman şi eroarea umană, 1.6. Concluzii), 2. Efectele consumului de droguri și alcool asupra factorului uman (2.1. Alcoolul – un „drog legal”, 2.2. Consumul de droguri), 3. Norme privind reglementarea consumului de alcool și droguri la bord (3.1. Generalități, 3.2.  Responsabilitățile companiei, 3.3. Obligațiile navigatorilor, 3.4. Cerințele companiei referitoare la alcool, 3.5. Reglementarea consumului de alcool la bord, 3.6. Procedura în cazul încălcării regulilor, 3.7. Reglementarea folosirii drogurilor la bord, 3.8. Procedura în cazul încălcării regulilor, 3.9. Controlul antidrog, 3.10. Cerințele companiei pentru terți), 4. Studiu de caz privind apariția unui accident la bordul navei pe fondul consumului de alcool (4.1. Descrierea generală a navei petrolier de 85000 tdw, 4.2. Planificarea inițială a voiajului pe ruta Constanța-Pireu-Casablanca, 4.3. Prezentarea accidentului apărut pe fondul consumului de alcool, 4.4. Concluzii), Concluzii, Bibliografie 

LIC 121