Nava tanc LNG de 67000tdw. Calculul si alegerea motorului principal

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Nava tanc LNG de 67000tdw. Calculul si alegerea motorului principal.Stabilirea procesului tehnologic de executie a supapelor de pornire cu aer

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: Introducere,   1. Stadiul actual al utilizării aerului la bordul navei (1.1. Pornirea electrică, 1.2. Pornirea cu aer comprimat), 2. Descrierea generală a navei (2.1. Scurt istoric privind transportul  L.N.G, 2.2. Analiza principalelor caracteristici ale navei, 2.3. Caracteristici ale instalațiilor energetice de la bord), 3. Calculul rezistenței la înaintare și a puterii necesare propulsiei. Alegerea motorului principal (3.1. Metode utilizate pentru determinarea rezistenței la înaintare principale, 3.2. Calculul rezistenței la înaintare cu ajutorul Autopower, 3.3. Calculul puterii de propulsie), 4. Evaluarea consumului de aer pentru nevoile bordului. Alegerea compresoarelor de aer (4.1. Calculul volumului necesar al buteliilor, 4.2. Calculul debitului și presiunii furnizate de către compresoare, 4.3. Calculul diametrelor tronsoanelor de tubulatură, 4.4. Calculul pierderilor de presiune pe tronsoanele de tubulatură, 4.5. Prezentarea caracteristicilor compresorului, 4.6. Părțile componente ale compresoarelor de aer cu piston), 5. Prezentarea principalelor defecțiuni și posibilități de remediere (5.1. Automatizarea instalației compresorului, 5.2. Întreținerea și exploatarea compresoarelor cu piston, 5.3. Defecte și reparații pentru mașinile electrice), 6. Instalația de lansare a motorului naval (6.1. Rol şi scheme funcţionale, .2. Calculul arcului supapei de lansare), 7. Stabilirea procesului tehnologic de execuţie a supapei de lansare (7.1. Alegerea desenului de execuție, 7.2. Alegerea semifabricatului, 7.3. Stabilirea calităţii suprafeţelor şi a preciziilor de prelucrare, 7.4. Determinarea regimului de aşchiere la prelucrarea prin strunjire a dopului,  7.5. Determinarea regimului de aşchiere la prelucrarea prin frezare, 7.6. Determinarea regimului de aşchiere la prelucrarea prin rectificare a filetului, 7.7. Maşini-unelte, scule şi dispozitive folosite la prelucrarea a dopului filetat, 7.8. Tehnologia de prelucrare a dopului filetat), Concluzii, Bibliografie

LIC 117