Studiul asamblărilor sudate - aplicaţii

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Studiul asamblărilor sudate - aplicaţii

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1. Generalităţi (1.1. Definiţii, caracterizări, evoluţie, 1.2. Avantajele şi dezavantajele asamblărilor sudate, 1.3. Clasificarea procedeelor de sudare), 2. Consideraţii tehnologice (2.1. Sudabilitatea metalelor, 2.2. Baze tehnologice ale construcţiilor sudate), 3. Calculul îmbinărilor sudate (3.1. Principii de bază, 3.2. Calculul sudurilor cap la cap, 3.3. Calculul sudurilor de colţ, 3.4. Calculul sudurilor în „T”, 3.5. Calculul sudurilor prin puncte, 3.6. Îmbinările sudate ale cazanelor cu abur şi ale rezervoarelor de înaltă presiune, 3.7. Forţele şi momentele de calcul. Alegerea rezistenţelor admisibile), 4. Aplicaţii, Concluzii, Bibliografie 

LIC 114