Elemente de proiectare ale instalației de propulsie la o navă tip portcontainer de 4600 TEU

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Elemente de proiectare ale instalației de propulsie la o navă tip portcontainer de 4600 TEU. Studiu de caz: Nava Cap Jervis

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1. Prezentarea tehnică a navei (1.1. Noțiuni generale, 1.2. Dimensiunile navei din studiul de caz, 1.3. Propulsia navei), 2. Calculul de alegere al motorului principal (2.1. Prezentarea metodei de calcul, 2.2. Estimarea efectivă a rezistenței la înaintare și a puterii de remorcare, 2.3. Alegerea motorului de propulsie ), 3. Calculul termic al motorului (3.1. Alegerea parametrilor iniţiali de calcul, 3.2. Calculul procesului de admisie, 3.3. Calculul procesului de comprimare, 3.4. Calculul procesului de ardere, 3.5. Calculul procesului de destindere, 3.6. Calculul parametrilor indicaţi, efectivi  şi constructivi ai motorului), 4. Calculul dimensional al elicei, Concluzii, Bibliografie

LIC 103