Navă de aprovizionare. Analiza și calculul instalațiilor specifice din punct de vedere electric

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Navă de aprovizionare. Analiza și calculul instalațiilor specifice din punct de vedere electric

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1. Evoluția actuală a navelor PSV (2010 – 2020) (1.1. Introducere, 1.2. Economia mondială și cererea pentru transportul maritim, 1.3. Tendințe în piața offshore, 1.4. Evoluția pe plan tehnologic ), 2. Prezentare scurtă a navei (2.1. Prezentare generală, 2.2. Capacități, 2.3. Descrierea navei din temă), 3. Calculul instalației de manevrare greutăți (3.1.Calculul preliminar al motorului electric, 3.2.  Caracteristicile mecanice, 3.3. Ridicarea sarcinii nominale, 3.4. Coborârea cu frânare a sarcinii, 3.5. Ridicarea cârligului gol, 3.6. Coborârea forţată a cârligului, 3.7. Diagrama de sarcină, 3.8. Verificarea motorului ales din punct de vedere al productivităţii, 3.9. Verificarea motorului ales la încălzire, 3.10. Stabilirea schemei electrice a sistemului de acționare), 4. Calculul caracteristicilor dinamice ale corpului navei (4.1. Calculul rezistenţei la înaintare principale cu metoda diagramelor aproximative,           4.2. Determinarea rezistenţei la înaintare suplimentare a navei, 4.3. Determinarea rezistenţei la înaintare totale și a puterii de remorcare, 5. Alegerea sistemului de propulsie (5.1. Calcul puterii maşinii de propulsie , 5.2. Prezentarea sistemului de propulsie navală de tip D.P, 5.3. Alegerea instalațiilor energetice de la bord, 5.4.  Proiectarea sistemului de propulsie laterală a navei, 5.5. Determinarea încărcării propulsorului şi stabilirea puterii necesare motorului de acţionare, 5.6. Alegerea propulsoarelor laterale ale navei),  6. Elaborarea schemei sistemului de pozitionare dinamica  si a schemei logice necesare calculatorului de bord (6.1. Generalitati, 6.2. Principiul de functionare a sistemului de pozitionare dinamica, 6.3. Generarea, distributia si propulsia energiei a sistemului de pozitionare dinamica, 6.4. Filozofia operationala a sistemului de pozitionare dinamica de clasa 2 standard), Concluzii, Bibliografie

LIC 94