Sisteme de recuperare a fluxurilor energetice secundare pentru nave LNG de 30.000 tdw.

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Sisteme de recuperare a fluxurilor energetice secundare pentru nave LNG de 30.000 tdw.  Mentenanța sistemului de alimentare cu combustibil dual.

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1.  Tendințe actuale și de viitor privind transportul gazului natural (1.1. Evoluţia terminalelor  de lng. Rute de transport, .2. Clasificarea navelor transportoare. Repartiția pe clase), 2. Analiza navei lng de 30.000 tdw. Calculul rezistenței la înaintare (2.1. Dimensiunile caracteristice ale navei, 2.2. Prezentarea principalelor instalații mecanice, 2.3. Instalația de marfă din dotarea navei, 2.4. Instalaţii şi echipamente de punte, 2.5. Calculul rezistenței la înaintare, 2.6. Alegerea motorului de propulsie), 3. Calculul fluxurilor energetice ale motorului dual - fuel în regim de gaz (3.1. Alegerea parametrilor iniţiali de calcul, 3.2. Calculul procesului de admisie, 3.3. Calculul procesului de comprimare, 3.4. Calculul procesului de ardere izocoră, 3.5. Calculul procesului de ardere izobară, 3.6.  Calculul procesului de destindere, 3.7. Determinarea parametrilor indicaţi, efectivi şi constructivi, 3.8. Calculul fluxurilor energetice ale motorului, 3.9. Analiza recuperării fluxurilor termice ale motorului), 4. Analiza oportunității utilizării motoarelor dual fuel. Mentenanța instalației de combustibil dual (4.1. Scurta introducere în tehnologia motorului cu gaz, 4.2. Oportunitatea utilizării gazului / mărfii pentru propulsia navei, 4.3. Tehnologia motoarelor DF , 4.4. Analiza sistemului de combustibil dual fuel, 4.5. Proprietățile fizico-chimice ale gazului natural, 4.6. Tancul de bunker cu gaz, 4.7. Conditii de siguranta, 4.8. Concluzii), 5.  Reducerea emisiilor poluante de noxe (5.1. Sistemul de alimentare al agentului de reducere, 5.2.  Sistemul de comandă și control al instalației SCR), Concluzii,           Bibliografie

LIC 73