Sisteme de recuperare a fluxurilor energetice secundare pentru nave LPG 30.000 tdw

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Sisteme de recuperare a fluxurilor energetice secundare pentru nave LPG 30.000 tdw. Mentenanța instalației de ungere motor principal

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1. Situația actuală și tendințe în construcția navelor  (1.1. Situația economică mondială, 1.2. Analiza comerțului economic mondial), 2. Nava de referință. Principalele dimensiuni  (2.1. Dimensiunile caracteristice ale navei, 2.2. Principalele instalații energetice ale navei, 2.3. Capacitățile principale ale navei, 2.4. Echipamente specifice, 2.5. Prezentarea instalațiilor de la bord), 3. Calculul rezistenței la înaintare și a puterii de propulsie, 4. Calculul fluxurilor energetice (4.1. Prezentarea motorului, 4.2. Determinarea caracteristicilor răcitorului de ulei, 4.3. Metode de recuperare a fluxurilor energetice), 5. Mentenanța sistemului de ungere a motorului (5.1. Prezentare generală, 5.2. Funcţionarea sistemului de ungere al motorului, 5.3. Întreţinerea şi mentenanţa), Concluzii, Bibliografie, Anexa 

LIC 68