Tanc chimic de 8000 tdw. Dimensionarea instalației de propulsie

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Tanc chimic de 8000 tdw. Dimensionarea instalației de propulsie

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: 1. Descrierea tehnică a navei tanc de 8000 tdw (1.1. Dimensiuni principale, 1.2.  Instalaţii de punte şi corp), 2.  Calculul rezistenţei la înaintare (2.1. Calculul rezistenţei la înaintare şi a puterii de remorcare, 2.2. Alegerea motorului pentru propulsie), 3. Dimensionarea liniei de arbori (3.1. Generаlităţi, 3.2. Arborele intermediar, 3.3. Arborele de împingere, 3.4. Arborele port elice, 3.5. Lagărele arborilor, 3.6. Alinierea arborilor, 3.7. Probe hidraulice), 4. Proiectarea elicei navale folosind programul Autopower (4.1. Elicea cu 3 pale, 4.2. Elicea cu 4 pale, 4.3. Elicea cu 5 pale, 4.4. Prezentarea optimului elicei cu 4 pale), Concluzii, Bibliografie, Anexe

LIC 65