Navă petrolier de 77000 tdw. Proiectarea sistemului de acționare electrică a instalației de balast

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

Navă petrolier de 77000 tdw. Proiectarea sistemului de acționare electrică a instalației de balast și analiza vibroacustică a instalației

 

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: Introducere, 1. Prezentarea navei tanc de 77000 tdw (1.1. Descrierea navei, 1.2. Scurtă descriere a instalațiilor energetice de la bord, 1.3. Prezentarea principalelor instalații de bord), 2. Prezentarea generală a instalațiilor de balast (2.1. Instalaţii de balast – santină, 2.2. Structura instalaţiei de balast, 2.3. Consideraţii asupra balastării), 3. Calculul instalației de balast și de tratare a apei (3.1. Proiectarea instalației de balast, 3.2. Avantaje şi dezavantaje ale diferitelor sisteme de tratare a apei de balast, 3.3. Sistemul Pure Ballast, 3.4. Sistemul Cleanballast, 3.5. Sistemul Ecochlor), 4. Analiza sistemului vibratoriu-acustic al instalației (4.1. Vibraţia mecanică, fenomen fizic, 4.2. Manifestarea defecțiunilor electrice la motorului de acționare al pompei de balast,  4.3. Avantajele metodelor de diagnosticare, 4.4. Surse de zgomot în motorul de acționare al pompei de balast, 4.5. Prezentarea măsurătorilor la bordul navei), Concluzii, Bibliografie, Anexe 

LIC 60