M/N AMOS. Proiectarea axului cârmei și mentenanța mecanismului de acționare

250,00 RON

Produsele existente au prețul de 250 lei pentru formatul .pdf criptat(fără drepturi de autor) și 400 lei pentru formatul editabil .doc (cu drepturi de autor). La plata prețului cu drepturi de autor, după plata facturii online cu cardul sau prin transfer bancar, clientul poate contacta administratorul acestui site la contactul: 0726771466 sau la adresa contact@licente-navale.ro, pentru stabilirea unei întâlniri în vederea ridicării următoarelor documente: raportul de plagiat, lucrarea în format editabil. La această întâlnire lucrarea va fi explicată și se va analiza în detaliu capitolele și eventualele neclarități. Dacă nu se dorește întâlnirea cu un reprezentat al site-ului nostru lucrarea și documentele menționate mai sus, pot fi trimise prin prin email la adresa menționată de acesta.

Selecteaza drepturi
Cantitate

 

Vă menționăm că o dată cu plata prețului mare butonul "CU DREPTURI DE AUTOR", lucrarea descărcată se va elimina permanent de pe site.

 

La plata prețului mai mic butonul "FARA DREPTURI DE AUTOR" lucrarea nu va fi scoasă după site și se poate vinde de mai multe ori.

M/N AMOS. Proiectarea axului cârmei și mentenanța mecanismului de acționare

 

Lucrarea cuprinde următoarele capitole: Introducere, 1. Descrierea tehnică a navei din proiect (1.1. Prezentarea generală a navei, 1.2. Prezentarea principalelor instalații de la bord), 2. Evaluarea rezistenţei la înaintare a navei alese (2.1. Principalele dimensiuni ale navei, 2.2. Calculul rezistenţei la înaintare prin metoda seriilor japoneze, 2.3. Determinarea rezistenţei la înaintare suplimentare, 2.4. Determinarea rezistenţei la înaintare totale şi a puterii de remorcare, 2.5. Validarea rezultatelor obţinute folosind metode computerizate), 3. Calculul și proiectarea sistemului de guvernare secundar bowthruster (3.1. Funcţionarea sistemului, 3.2.  Calculul și proiectarea propulsorului transversal, 3.3. Alegerea propulsorului Rolls Royce, 3.4. Exploatarea în condiții de siguranță a bowthruster-ului), 4. Calculul și proiectarea sistemului de guvernare principal având cârmă cu volet (4.1. Proiectarea instalației de guvernare cu volet, 4.2. Alegerea mașinii cârmei pentru acționarea cârmei cu volet, 4.3. Exploatarea instalaţiei de guvernare), 5. Lagăre cu alunecare. Aspecte de calcule teoretice, constructive, funcţionale şi de lubrifiere (5.1. Introducere, 5.2. Generalităţi, 5.3. Clasificarea lagărelor cu alunecare, 5.4. Elemente constructive ale lagărelor cu alunecare şi materiale, 5.5. Ungerea lagărelor cu alunecare, 5.6. Funcţionarea lagărelor cu alunecare, 5.7. Uzarea lagărelor cu alunecare, 5.8. Calculul termic al lagărelor cu alunecare), 6. Tehnologia întreținerii și reparației (6.1. Înainte de start, 6.2. Pornirea, 6.3. Funcționarea normală, 6.4.  Stop, 6.5. Operaţiuni de urgenţă, 6.6. Întreţinere, 6.7. Vedere de ansamblu asupra întreţinerii, 6.8. Mentenanţa de rutină, 6.9. Verificarea uleiului, 6.10. Completarea nivelului de ulei, 6.11. Posibile defecţiuni), Concluzii, Bibliografie

LIC 40